Lijstje

Bij verlanglijstjes maken denk je al snel aan je verjaardag en als je jonge kinderen hebt wellicht aan Sinterklaas, maar er zijn zoveel momenten om een lijstje te willen maken. Je kan natuurlijk ook een verlanglijstje maken voor je bruiloft, voor Kerst, voor Moeder- of Vaderdag, maar ook voor het kraambezoek.

LijstjeHerkenbaar is de vraag rond je verjaardag: “Wat wil je hebben?” of “Heb je nog wensen?”. Ik wist dan nooit iets te vragen, maar sinds ik online mijn verlanglijstje maak, is het een stuk gemakkelijker geworden. Het gehele jaar door zie ik wel eens iets waarvan ik denk: “Goh, dat is handig, dat zou ik wel willen hebben”, dat vul ik dan in op mijn lijstje. Tegen de tijd dat ik jarig ben, of het is Kerst of wat voor reden dan ook en iemand vraagt wat ik zou willen hebben, dan check ik even het lijstje en dan krijg ik heel vaak toch zo’n “oh ja!” momentje.

Ik vergeet namelijk vaak weer dingen die ik ooit heb gezien en handig of leuk vond, maar door het lijstje weet ik het weer. Soms verwijder ik ook weer producten van mijn lijstje, omdat het toch onnodig is, maar vaak kan ik dan toch iets aangeven bij degene die het vraagt. Op die manier krijg ik iets wat ik wil hebben en heeft de gever iets te geven waar ik wat aan heb.

Super handig als je het mij vraagt. Het lastige is natuurlijk wel dat ik zelf in de cadeau branche zit met onze website flexmade.nl en debekershop.nl dus al heel veel leuke spulletjes in huis hebt. En naarmate je ouder wordt, lijkt het wel of je minder nodig hebt (of je hebt het al)…

Er zijn natuurlijk meerdere sites waar je een online lijstje kan aanmaken. Daar kan je ook onze producten toevoegen aan je lijstje. Daardoor kan je nu meteen lekker gaan shoppen in onze online winkels, maar je kan ook rondkijken en de producten op je lijstje zetten voor welke gelegenheid dan ook. Hoe handig is dat? Staat er niet tussen wat je zoekt? Stuur ons dan een bericht en we helpen je graag verder.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *