Over FlexMade

FlexMade is van start gegaan in de winter van 2017. Twee vriendinnen, Marjolijn en Wendy, hadden samen dezelfde visie: vrolijkheid verspreiden door van een alledaags cadeau een persoonlijk cadeau te maken. Leuk om te geven en om te krijgen. Daarbij staan we garant voor een mooie kwaliteit en creativiteit.

FlexMade biedt een vrijwel onbeperkte verscheidenheid aan ideeën, staat er niet tussen wat je zoekt? Mail ons dan! Wij zijn er zeker van dat we samen tot een mooi product kunnen komen.

Simpel gezegd: wij hebben de leukste, persoonlijkste cadeaus en ideeën voor iedere gelegenheid! Wij hebben vast wat je zoekt en anders denken we altijd graag met je mee. Daar komt ook de naam FlexMade vandaan: Flex van flexibel want niets is ons te gek, van bedrijfslogo’s op een t-shirt tot leuke onderbroeken voor Valentijn of speciaal voor jou gemaakte producten buiten de webshop om. Als we het kunnen bedenken kunnen we het (waarschijnlijk) ook maken. Made omdat we alles met de hand (en een beetje hulp van machines zoals een snijmachine en pers) maken en bewerken. En uiteraard met een hoop liefde en creativiteit…

Maar ook op zakelijk gebied kunnen we er voor zorgen dat jouw bedrijf representatief voor de dag komt. FlexMade kan dit verzorgen met diverse producten. Denk bijvoorbeeld aan duidelijke autoreclame, in diverse vormen, op jouw bedrijfswagen. Van contour gesneden letters tot full colour stickers. Ook met kleding en textiel voorzien van jouw logo kunnen we jouw bedrijf goed voor de dag laten komen.

Nieuwsgierig naar ons geworden? In onze blogs vertellen we nog veel meer, vooral in de blog “Zullen we eens wat vertellen” leer je meer over ons. Neem gerust een kijkje op de blogpagina. Daar vind je ook diverse interviews die we gedaan hebben.