FlexMade Beker Mok Magic 2

Zo nu en dan plaatsen we een blog over onze producten. De keuze voor welk product is altijd lastig, want zelf vinden we al onze producten hartstikke leuk. In deze blog richten we ons op onze bekers en dan met name op de “Magic mok”. Regelmatig krijgen wij namelijk de vraag hoe dat nou werkt, zo’n “Magische beker”, ook wel de “Magic mug” of “Tovermok” genoemd. Vandaar deze blog over onze bekers.

Beker it takes a big heart to help shape little minds mok frosted flexmadeOnze bekers

Zoals onze trouwe bloglezers misschien hebben opgemerkt zijn wij van FlexMade gespecialiseerd in het personaliseren van  producten, dus ook onze bekers, of zoals vele zeggen: mokken, en in België noemen ze het een tas. (Persoonlijk vind ik mokken een raar woord, het klinkt net alsof “je loopt te mokken”. Zelf gebruik ik altijd het woord bekers.) We hebben diverse bekers in het assortiment met leuke teksten en foto’s of afbeeldingen. De bekers zijn te krijgen in witte, roze glitter, gouden glitter of ‘frosted’. We hebben het allemaal…

 

 Beker Ik vind je lief goud litter valentijn FlexMadeHeb je zelf een leuke foto of tekst, dan kan je deze natuurlijk ook laten drukken op een beker. Zo heb je zeker een unieke en persoonlijke beker in handen! Ideaal als cadeau en nog bijzonder ook, want wie houdt er nou niet van een cadeau waar over is nagedacht en tijd in is gestoken? Persoonlijker kan niet in onze ogen.

 

De “Magische beker”

Nu hebben we in ons assortiment, zoals eerder genoemd, allerlei kleuren, maar nog leuker is onze “magische” variant. Vanaf de buitenkant lijkt het een doodgewone, saaie, zwarte beker. Maar zodra je er een warme drank in doet, zoals vers gezette koffie of heet water, dan trekt langzaam de zwarte kleur weg en komt de foto of tekst tevoorschijn. Daar verras je niet alleen jezelf iedere keer mee, maar ook je collega’s en vrienden! Met recht een echte “Tovermok” en een verrassend cadeau!

Om jullie goed te laten zien hoe zo’n “magische beker” werkt hebben we er een filmpje van gemaakt:

Nu je met eigen ogen hebt gezien hoe magisch deze beker is, heb je gelijk een leuk cadeau idee voor de volgende jarige, moederdag of vaderdag… Een eigen tekst, foto of afbeelding? Alles is mogelijk bij FlexMade.

Tot slot

Op het moment zijn we druk bezig om ons assortiment met bekers uit te breiden. Mocht er iets onduidelijk zijn of ontbreken, laat het ons dan weten! We helpen je graag verder en kunnen op die manier ook anderen beter helpen of de webshop aanpassen om het allemaal makkelijker te maken. Lukt het niet met bestellen, of met uploaden van een afbeelding? Ook dan staan we voor je klaar.

17 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *