FlexMade Blog 4 Corona
Het is maart 2020 en de hele wereld is de ban van het corona virus. Er gebeuren veel heftige dingen vind ik zelf, vandaar een persoonlijke blog. Zoals jullie weten is FlexMade van 2 meiden. Van mij (Marjolijn) en mijn schoolvriendin van vroeger (Wendy). Naast FlexMade werken we beide ook nog bij een apotheek, en ik kan je zeggen: Dat gaat er nu best pittig aan toe… De apotheek waar wij werken zit gevestigd in een verzorgingstehuis en helaas zijn daar cliënten besmet met dit enge virus. Dit betekent dat wij als apotheek nu gesloten zijn voor publiek en alles laten bezorgen. Na een dagje bellen met iedereen wanneer het bezorgd wordt, invoeren en uitvullen van de medicatie, klaarzetten voor ons keihard werkend fietskoeriers ben je het best zat. Daarnaast heb ik een zoontje van 6 die ik samen met mijn man les geef. Hij heeft geen broertjes en zusjes dus ook spelen en entertainen komt nu op onze schouders… Buiten spelen mag, maar wel met regels, andere regels dan normaal. Het huishouden wil je ernaast ook nog gewoon doen… Daarnaast de zorgen om dit enge virus en onze vrienden en familie, want stel je toch voor dat 1 van hun in het ziekenhuis belandt. Moet er niet aan denken! Kortom: Ik vind het best wel een beetje pittig allemaal en daar ben ik natuurlijk niet alleen in. Voor iedereen is het super lastig. Gelukkig is het mooi weer en kunnen we lekker naar buiten… Zo zit ik nu in het zonnetje lekker alles van me af te schrijven. Voor FlexMade is het nu een stille tijd net als voor heel veel ondernemers. Laten we elkaar een handje helpen en zodra dit allemaal weer voorbij is weer lekker uit eten gaan, terrasjes pakken en bij elkaar zijn. Of koop een leuk theepakket, zodat je deze nu als presentje kan geven of op kan (laten) sturen om na deze gebeurtenis te gebruiken. Hou je aan de regels, neem afstand en blijf gezond! Tot snel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *