Disclaimer en Copyright

Voor alle duidelijkheid wijst FlexMade (vof) ten aanzien van de website www.flexmade.nl je op het volgende:

Eigendom van FlexMade / Copyright ©

De website, FlexMade nieuwsbrief en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van FlexMade. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van FlexMade. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Op alle ontwerpen en foto’s van de producten op de website van FlexMade heerst auteursrecht. Het is zonder schriftelijke toestemming van FlexMade niet toegestaan teksten, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via info@flexmade.nl of flexmadenl@gmail.com op enigerlei wijze te kopiëren of te verspreiden en als er toestemming is verleend, kan deze altijd worden ingetrokken.

Informatie en prijzen

De op deze website en in de nieuwsbrief getoonde informatie wordt door FlexMade met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. FlexMade behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

De aanbiedingen zijn geldig tijdens de vermelde looptijd en op=op. De vermelde prijzen zijn adviesverkoopprijzen. FlexMade doet haar uiterste best de prijzen zo lang mogelijk gelijk te houden, maar kan wijzigingen in prijs en uitvoering niet uitsluiten.

Kwetsbaarheid melden

FlexMade werkt er hard aan om haar systemen en websites zo veilig mogelijk te houden en zo optimaal mogelijk te laten presteren. Desondanks kunnen er kwetsbaarheden voorkomen in informatiesystemen. Indien je een kwetsbaarheid bent tegengekomen, verzoeken wij je zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen via: info@flexmade.nl. Elke melding wordt zorgvuldig onderzocht. Wij verzoeken je daartoe om in de melding zoveel mogelijk details (locatie, werkwijze) omtrent de gevonden kwetsbaarheid te vermelden.

Hyperlinks

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van FlexMade, welke geen eigendom zijn van FlexMade, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van FlexMade. Hoewel FlexMade uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.