Shooping in te mix interview FlexMade

Laatst heb ik (Marjolijn) een mini interview gehad met Shopping in the mix. Voor onze eigen trouwe volgers plaats ik hem ook in deze blog. Zo weten jullie ook weer iets meer van mij. Die van Wendy komt ook nog een keertje…

Ken jij de webshop FlexMade al?

Vertel ons, wie ben je?
Hoi! Ik ben Marjolijn, 38 jaar oud, getrouwd en moeder van een ondeugende zoon van 8. Samen met een vriendin heb ik de webshop flexmade.nl.

Wat doe je?
We maken gepersonaliseerde cadeaus, op maat gemaakte stickers, bedrukken (bedrijfs-)kleding en beletteren (bedrijfs-)auto’s. En we kunnen nog zoveel meer….. (Daarnaast werk ik nog parttime in een openbare apotheek).

Hoe kwam je hier?
Ik ben op facebook op zoek gegaan naar ondernemersgroepen om zo het bedrijf te promoten en samenwerkingen aan te gaan. Tenslotte willen we allemaal groeien met ons bedrijf en dat lukt niet in je eentje 😉.

Waarom / hoe ben je gestart?
We zijn begonnen, omdat we vanuit onze omgeving steeds meer de vraag kregen om een kraamcadeautje te maken of een shirt te bedrukken… Die vraag kwam steeds vaker en toen dachten we: hier kunnen we meer mee!

Kan je de combinatie goed maken met werk en thuis?
Helaas verkopen we nog niet genoeg om er elke dag, de hele dag mee bezig te zijn, dus voor nu is het nog super makkelijk te combineren 😊.

Wat vind je het leukste product wat je verkoopt / maakt?
Dat zijn er meerdere… Onze knuffels vind ik erg leuk, omdat ze uniek zijn, onze waxmelts zijn heerlijk om te maken. De waxinelichtjes met verborgen tekst zijn ook super leuk. Het allerleukste blijft als iemand een opdracht heeft wat geen standaard product in onze webshop is.

Wat is het gekste dat een klant jou heeft gevraagd?
Dat was rond Valentijn vorig jaar, we hebben namelijk strings met een leuke tekst voor Valentijn in ons assortiment. De strings zijn voor dames, maar deze meneer vroeg of dit ook voor heren kon. Dus ik vertelde dat ik daar best naar wilde kijken en welke maat string hij dan zou willen bestellen. Toen vroeg hij of hij een foto kon sturen van zijn geslachtsdeel zodat ik zelf, de maat kon bepalen 😳

Ik heb gezegd dat we dat maar niet gingen doen en heb ik die persoon geblokkeerd 🤭 We hebben er wel heel hard om gelachen.

Wat is jouw leukste bestelling?
Dat is niet zo zeer een bestelling. Stichting kinderen in nood gaat elk jaar met 3 vrachtwagens vol met hulpgoederen naar Hongarije en Roemenië. Wij hebben de eer om de trailers van deze vrachtwagens te mogen beletteren met logo’s van de sponsoren. Dit is ons sponsoraandeel voor dit mooie doel. Dat blijft toch het mooiste om te doen.

Waar kunnen we jou voor wakker maken?
Voor een bord vol tijgergarnalen van de BBQ! Maar het liefste laat je me gewoon slapen 😜.

Waar kunnen we jou allemaal vinden?
Op onze website flexmade.nl, op facebook en op instagram.

Wat wil je evt zelf nog vertellen?
Op het moment zijn we bezig de webshop te “upgraden” en hebben we iemand ingehuurd om ons hierbij te helpen. We willen graag groeien en leven van de webshop dus er is nog aardig werk aan de winkel. Als we de webshop helemaal op orde hebben dan zitten we te denken aan een social media cursus.

Dat waren de vragen van Shopping in the mix. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *