FlexMade Blog 6 Fun with Aliz

De eerste brandrep die we hebben gedaan was een shirtje voor Fun with Aliz. Op hun Facebook pagina vind je ook een leuk filmpje. Dit is wat ze schreef over ons op Facebook:

Persoonlijke cadeaus op maat gemaakt, daarvoor ben je bij FlexMade aan het juiste adres. Marjolijn en Wendy zijn al vriendinnen vanaf de middelbare school en vullen elkaar perfect aan.

De een heeft de creatieve ideeën en de ander beheert de webshop. De naam FlexMade staat precies voor wat de meiden bieden. Flex is van flexibel, want niks is hen te gek. Made omdat ze alles met de hand maken en bewerken.

 

Op de site vindt je een overzichtelijk menu, met oa kraamcadeau’s, muurstickers en homedeco. Na wat contact via de Facebookchat mocht ik zelf een foto sturen van een rokje dat ik al had liggen voor Aliz, maar waar ik nog geen bijpassend shirtje bij had.

Een paar dagen later werden we verrast met een leuk zwart t-shirt, bedrukt met leuke pantervlekken en met groot Aliz haar naam er op.

Kinderen vinden het volgens mij altijd leuk om hun eigen naam ergens op te zien. Aliz was in ieder geval erg enthousiast. Het shirt is zowel aan de voor als de achterkant bedrukt.

 

Wil jij ook een leuk shirtje bestellen? Neem dan een kijkje in onze webshop. We hebben diverse leuke shirtjes in ons assortiment. Staat er niet tussen wat jij zoekt? Dan mag je altijd een berichtje sturen zodat we je kunnen helpen.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *