De bekershop

We hebben al een tijdje geen blog meer geschreven omdat we achter de schermen druk bezig zijn! Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: We hebben een tweede webshop erbij!de bekershop

Debekershop.nl, deze bekers zijn “de crème de la crème” onder de gepersonaliseerde bekers. Nu hoor ik je denken: “Waarom dan?”. Nou, onze bekers kan je tot in de puntjes personaliseren. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor het aantal personen, kledingstijl, haarstijl maar ook namen erbij zetten. Dus neem eens een kijkje 👀 op Debekershop.nl en ontdek zelf alle mogelijkheden!

 

   Kerst bekershop

De bekers kunnen we zowel particulier als zakelijk, per stuk of per honderden leveren! Dus neem gerust contact op als je een vraag hebt, we zullen ons stinkende best doen om voor jou de perfecte beker te maken!

Onze bekers, of mokken, worden met zorg en aandacht bedrukt. Eén voor één gaan ze door onze handen, van de print naar de pers van 180 graden naar het mooie verpakkingsdoosje. Daardoor is er ook gelijk een goede kwaliteitscheck.

De bekers zijn vaatwasserbestendig, wil je echter dat ze op lange termijn mooi blijven, dan raden we aan de bekers met de hand af te wassen. Ze zijn geschikt voor hete en koude dranken, maar niet voor gebruik in de magnetron of oven.

Neem dus snel een kijkje in onze mooie bekershop!

Uiteraard zijn we niet alleen gefocust op onze nieuwe tweede webshop, ook bij FlexMade komen er weer mooie nieuwe te personaliseren producten aan. Ook voor zakelijke bedrukkingen ben je nog steeds bij FlexMade aan het juiste adres.

 

Groetjes,

de meiden van FlexMade (en Debekershop.nl) 😉

 

Ps: volgen jullie ons al op Instagram? @flexmadenl @debekershopnl  zo niet, doe dat snel want er komen binnenkort hele leuke dingen voorbij!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *