Black Friday blog FlexMade

Waarom wij niet meedoen aan Black-Friday.

Of Cyber Monday. of Singles Day. of Boxing day. En ja, vorig jaar deden we het wel. Maar we hebben ons bedacht…

Black Friday / Cyber Monday is nu zo groot geworden in Nederland. Overal zie je grote kortingen, megadeals en OP = OP. Wij doen er niet meer aan mee. En we leggen je graag uit waarom.

Laten we voorop stellen:
Wij houden ook van een goede deal. En kortingen geven ons een soort overwinningsgevoel: I tricked the system! En dat is precies wat bedrijven je graag willen laten geloven.

Zodat je nog meer koopt, want het voelt als bijna gratis. Wat het natuurlijk niet is. Voor de consument niet, maar ook niet voor degene die het heeft gemaakt. Natuurlijk zijn we makers die producten te verkopen hebben, maar onze producten hebben al weinig marge (zoals dat in de grote wereld genoemd wordt), dus als we daar bovenop nog eens een fikse korting geven begrijp je vast wel dat we dan zelf niks meer overhouden of misschien juist wel te kort komen.

Bij ons kan je producten vinden die naast mooi en handig zijn, ook een goede kwaliteit hebben. We proberen zo slim mogelijk te werken, zodat jij een product kan kopen wat uniek en handgemaakt is én toch een eerlijke prijs heeft. Waardoor jij een goede deal hebt, en wij van onze ontwerpen kunnen leven.

Megakortingen op onze producten voelen daarom niet goed. Dat betekent dat we onze ontwerpen óf standaard te hoog hebben geprijsd, óf dat we onszelf in de vingers snijden met die kortingen.

Het is niet dat we nóóit meer kortingen geven. Maar dat is dan echt een cadeautje van ons, voor jullie. Bijvoorbeeld omdat we het superleuk vinden dat je je aangemeld hebt voor de nieuwsbrief. Of als je langs komt op Digitale-kerstmarkt.nl. Waar we een leuke kerstkraam hebben met een aantal kortingsproducten, speciaal voor de feestdagen. Deze online kerstmarkt is er van 7 t/m 13 december 2020.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *