FlexMade Blog 7 Life with Hailey

Life with Hailey is inmiddels een bekende brandrepper voor FlexMade. Op Facebook staat een filmpje hoe Hailey ons pakketje opent: Life with Hailey. Het paasei zakje met naam was een groot succes bij de kleine dame. Een aantal dagen later ontvingen we de desbetreffende foto’s en heeft haar moeder een leuk stukje geschreven op Facebook:

FlexMade

Eerder zagen jullie dat Hailey een onwijs leuk zakje ontving voor haar paaseitjes. En zo vind ze het helemáááál niet erg om op de foto te gaan. Heerlijk neuzen in haar zakje en de lekkerste paaseitjes eten 

Ook interesse in een persoonlijk paaszakje? Bestel m snel hier op de site!

Voor Hailey haar verjaardag hebben we ook een mooie raamversiering gemaakt, van statisch raamfolie, van haar favoriete ijsprinses:

 

Hailey ontving een prachtige raam’sticker’, alvast voor haar verjaardag! Uiteraard geheel in thema van de ijsprinses. De afbeelding is van statisch folie en dus herbruikbaar!

 

 

Binnenkort komen er weer leuke foto’s van Hailey en een vriendinnetje met 1 van onze producten, dus hou ons in de gaten!!! Wil je ook iets bestellen maar staat het juiste niet in de webshop? Stuur ons dan een berichtje.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *