FlexMade Blog 1 zullen we eens wat vertellen?

Zullen we eens wat vertellen? In het begin moesten we niet aan bloggen denken. Wat moeten we nou allemaal schrijven in zo’n blog? Moeten we vertellen over onszelf of over onze producten? Hoe dan? Toch met gezonde tegenzin aan de blog begonnen… Nu maar hopen dat jullie het leuk vinden om te lezen 

Wij zijn 2 meiden die elkaar al kennen sinds de middelbare school en elkaar aanvullen. De één (Wendy) is super creatief en heeft de leukste ideeën en de ander (Marjolijn) is goed in klantcontact en beheert de webshop. Ideale combinatie voor een fijne samenwerking!

Beide werken we naast FlexMade ook nog in een openbare apotheek. De één 4 dagen en de ander 2 dagen. FlexMade zijn we er naast gaan doen omdat we het zo leuk vinden om cadeautjes persoonlijk te maken… alles is leuker dan een saaie enveloppe met geld toch?

Het duurde even voordat we onze naam bedacht hadden en uitgevogeld hadden waar we ons op wilde richten. Vooral de naam, voor de producten waar we vrij snel klaar. We willen producten aanbieden die leuk zijn om te geven en te krijgen met een persoonlijke touch.

Maar die naam!!!! We hadden een lijstje gemaakt en met dat lijstje gekeken op de site van de Kamer van Koophandel: “Jemig!! Die naam bestaat al”, “die lijkt wel erg op de naam van dat bedrijf”, “Oh daarmee willen we niet mee geassocieerd worden” en ga zo maar door…. Heel wat uurtjes zitten in het zoeken van de naam die bij ons past… En dan ben je lekker aan het winkelen, even iets anders en de naam schiet je te binnen! Gelijk appen met je vriendin en daar was hij dan: FlexMade.

 FlexMade maakt kraamcadeau’s, muur-/raamstickers en kleding persoonlijk door middel van een eigen tekst/logo. Zoek je iets unieks en gepersonaliseerd volgens jou wensen? Wij hebben vast wat je zoekt en anders denken we altijd met je mee. Daar komt ook de naam FlexMade vandaan:

Flex van flexibel want niets is ons te gek, van bedrijfslogo’s op een t-shirt tot leuke onderbroeken voor Valentijn of speciaal voor jou gemaakte producten.

Made omdat we alles met de hand (en een beetje hulp van machines zoals een snijmachine en pers) maken en bewerken.

We doen dit zowel voor particulieren als bedrijven. Zo hebben we voor meerdere bedrijven al producten mogen bedrukken, variërend van shirts, mutsen, petten tot onderbroeken maar dat verhaal bewaren we voor een volgende blog  

Hopelijk wil je die straks ook lezen!! Lijkt je dat wat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *