ZET DE JUBILARIS OP PERSOONLIJKE WIJZE IN HET ZONNETJE

Een medewerker die al jaren in dienst is, jouw steun en toeverlaat bij nacht en ontij. Wie wil dat nou niet? Je bent dankbaar voor de inzet en jarenlange trouw van je medewerker. En nu wil je iets speciaals regelen voor de jubilaris. Maar hoe pak je dat nou aan? Daar komen wij om de hoek kijken. Speciaal voor jouw jubilaris stellen we, op basis van het door jou beschikbaar gestelde budget, een op maat gemaakt pakket samen.

Als leveranciers van cadeautjes weten wij als geen ander, het is de persoonlijke noot die het ‘m doet. We helpen je graag dit te realiseren. Wie is de jubilaris? Wat past bij zijn of haar persoonlijkheid? Gezamenlijk bespreken we de wensen en FlexMade draagt zorg voor de samenstelling, mooi verzorgd ingepakt en levering. Uiteraard doen we dit op tijd en op de juiste locatie.

Wil jij jouw jubilaris op persoonlijke wijze in het zonnetje zetten? Daarvoor zetten wij alles op alles! Meerdere cadeaus in één keer? Natuurlijk kan dat. Maak je wensen kenbaar, dan nemen we contact met je op en ontvang je van ons een passende offerte.