IS EEN COLLEGA PAPA OF MAMA GEWORDEN? DAN VIER JE SAMEN DE GEBOORTE

Wanneer je collega papa of mama is geworden wil je dat vieren. Dat begrijpen wij als geen ander. Uiteraard is het prima om een mooi cadeau voor de pasgeboren baby uit te zoeken. Leuker wordt het als je het persoonlijk maakt en iets met de naam van de baby of een mooie tekst laat bedrukken. Maar wat doe je als je vanuit het bedrijf jouw collega een super ervaring wilt geven? Je kunt niet meer stuk als je een mooi pakket samenstelt waarin niet alleen is gedacht aan de baby, maar ook aan papa en/of mama.

Maar hoe dan? En waar moet je aan denken? Daar komen wij om de hoek kijken. Vanuit Flexmade zijn we gespecialiseerd in het persoonlijk maken van cadeaus, mede door bedrukking van namen en persoonlijke teksten. Hierin kunnen we alles voor je verzorgen, uiteraard op basis van het door jou gestelde budget.

Als bedrijf sta je stil bij de geboorte van de baby van je collega. Wil jij een samengesteld pakket op maat voor deze mooie gebeurtenis? Daarvoor zetten wij alles op alles! Maak je wensen kenbaar en je ontvangt van ons een passende offerte.