Met Isabelle van Thee van Isa hebben wij een goede werkrelatie. Zo verkopen wij samen combinaties van thee en bedrukte theeglazen. Isabelle heeft hier een blog over geschreven.

Wil je de blog lezen?

Klik dan op deze link. Dit is wat Isabelle schreef op haar blog:

Lieve Lezer,

Vandaag gaan wij weer eens een kijkje nemen achter de schermen, waar wij druk zijn met vernieuwing. Niet alleen met onze verpakkingen zijn wij druk maar ook met nieuwe mixen en smaken van de thee.

De eerste week van januari hebben wij een nieuwe lijn bedacht namelijk onze DetoxvanIsa en onze slaapthee op maat. Waarom op maat? Omdat wij van mening zijn dat ieder mens uniek is, en daardoor niet het zelfde is. Elk uniek mens heeft een andere manier van afvallen en inslaap vallen. Daarom Hebben wij iets nieuws bedacht, namelijk een 1 op 1 gesprek zodat jij je thee kan proeven alvorens je het meeneemt. Alleen zo blijven wij uniek en blijft onze combinatie uniek want zo is hij speciaal voor jouw gemaakt.
Kijk voor meer informatie op: www.theevanisa.nl/product

Ook is Thee van Isa een samenwerking aangegaan met Flexmade.nl.
Deze samenwerking is super spontaan ontstaan, doordat ik vorig jaar mijn eerste persoonlijke bestelling deed bij Marjolijn van Flexmade.nl was daar een klik die naast een zakelijke klik ook nog eens vriendschap betekende. Deze lieve meiden vullen mij aan in mijn ideeën, waardoor ik de kwaliteit kan blijven leveren die jullie van mij gewend zijn.

Wat kunnen wij voor jou betekenen met deze samenwerking: nou, op maat leveren, wordt jouw theeleut 50? Wil jij je theeleut ten huwelijk vragen? Of heeft je lieve theeleutige collega in eens die andere baan? Dan kunnen wij door middel van onze samenwerking zeer unieke cadeaus voor jou maken. En hoef jij maar 1 x de verzendkosten te betalen.
Nu hoor ik je vragen hoe dan? Nou doordat de lieve meiden van Flexmade.nl en ik de lijnen zeer kort houden en dicht bij elkaar wonen. Daardoor kunnen wij sneller leveren dan dat we zelf ooit verwacht hebben.

Of jij nou bij www.theevanisa.nl of bij www.flexmade.nl besteld onze voorwaarde blijven wij hanteren.

Liefs Isa

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *